Post by hitheexcompproffoot on Feb 18, 2022 12:54:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: Gunship Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: Gunship Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ משאב ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: Gunship Wars 2022 version ▞▞▞
Massive Warfare: War of Tanks Екшън svk
שליטה טובה גרפיקה טובה, המשחק יכול להיות טוב יותר, שווה את המשחק לטווח קצר. נכנסתי לזה, אהבתי את מערכת הדירוג. נכנסתי לזה והייתי כאילו כן סוף סוף טנק דרג 2! לא. חייב לקנות זהב בחור. לחכות למילוי דלק זה דבר אחד אבל לשחק כמה שעות כשאתה חושב שאתה אוהב את המשחק שעולה. כזה מבאס..
כיף, אבל שידוכים זה נורא. פתאום, אתה משתווה לרמה גבוהה בהרבה משלך. אתה מת מהר וזה מסריח. מכריח אותך לקנות כדי להיות תחרותי....אותו תכסיס שיווקי ישן. שידוכים זה נורא
המשחק מהנה אבל זה מאוד יקר לשחק. יש בו המון תקלות! כשיש לך בעיה וצור איתם קשר הם לא עונים. הם שמחים לקחת את הכסף שלך ולא מציעים עזרה כאשר אתה מרומה. כאשר אתה טוען קמו או מדבקה שאמורים להחזיק 3 ימים, יש לך מזל אם זה מחזיק מעמד. מכיוון שהם לא מציעים עזרה, אני מתקשר לחברת ה-cc שלי כדי לקבל את הכסף שלי בחזרה על הרכישות שלי.
הם תיקנו את בעיות השידוכים מהר מאוד. אתה עדיין מתחבר עם שחקנים הרבה יותר חזקים אבל זה לא קורה לעתים קרובות מדי עכשיו. מספר כלי הרכב וכלי הנשק מתאימים לי בדיוק. יותר מדי נשקים שונים, בוטים של כישורים הרגו משחקים אחרים. נוכל להשתמש בכמה מפות נוספות ומה דעתך על כמה צבעים ישנים של שחור, אדום, כחול, ירוק וכו' עבור הטנקים שלנו?
Massive Warfare: War of Tanks Акционе avo
הרבה כיף, גרפיקה טובה ובקרות.
אני אוהב את המשחק, שיחקתי זמן מה עכשיו, אבל אני מסכים עם אחרים על דרך אחרת להשיג זהב קל יותר כדי שתוכל לרכוש כלי רכב טובים יותר.
משחק מדהים. הייתי מציע להוריד את מחיר השדרוגים. המחיר לקניית רכבים הוא טוב אתה. רק המחיר נהיה גבוה בצורה טיפשית אחרי lvl10. אם אפשר, נא להוריד את המחיר. חוץ מזה שליטה במשחק, גרפיקה, שחקנים נהדרים. הקהילה מתישהו הופכת לרעילה בצ'אט העולמי.
מעסיק אותי... האקשן מדהים... 👍....
אני המפקד. Massive Warfare הוא המשחק הטוב ביותר שאתה יכול להשיג בטלפון שלך בחינם. כל עלות שתרצו להשקיע ב-VIP לא נותנת לכם יתרון אמיתי במשחק עצמו. האקרים לא פגעו במשחק. הפקדים מצוינים! אז למה נתתי לו רק 4 כוכבים... כי אם הייתי נותן לו 5. אתה לא היית זה...הא...מנצח!
משחק מהנה וקל לשחק
כיף מאוד
קניתי רחפת בטעות אני לא רוצה את זה אני מבקש את הזהב שלי בחזרה בבקשה שהוצאתי את הכסף שלי ואם לא תעשה עוד יבוא אז בבקשה תחזיר לי את 150 הזהב שלי
מבחינתי זו הונאה. השלמתי משימה ואמרו שקיבלתי 4000 זהב וקיבלתי שום משחק בסדר אבל נראה שאתה צריך כסף כדי לשחק.
המשחק מדהים, עכשיו זה אחד ממשחקי הטלפון האהובים עלי לשחק והיה לי אותו רק 3 ימים עכשיו. אני אוהב את זה. אבל, אתה יכול בבקשה למען אהבת אלוהים... לתקן את הבעיות במשחק. 1.) לפעמים זה יגיד שמישהו הוא אויב ואתה יורה עליו, לוקח לו חצי מהבריאות ופתאום הם הופכים לכחולים. לא רק שאני מבזבז את הזריקות והזמן שלי במשחק, אלא גם בעצם עוזר לנבחרת האויב לנצח. 2.) בזבוז 3 גז. המשחק מתחיל, אני מת פעם אחת ולא יכול להשריץ או לעשות כלום בכלל.
זה היה משחק נהדר. עכשיו שחקנים עם רכבים בלתי מנוצחים שולטים בו. הפגם העצום הוא ששחקנים עם מזומנים עצומים הם בלתי מנוצחים, אין סיכוי והמפתחים לא עוצרים שחקנים הרבה יותר חזקים (עשויים מזומנים) כדי להרוס אותך שוב ושוב. אם יש לך מזומן אתה תאהב את זה. בלי זה תתאכזב קשות. המפתחים יענו באומרו שיש להם מערכת FAIR MATCH. תאמין לי שזה רק מילים העתק והדבק בכל פעם שמישהו מתלונן. בדוק את כל הביקורות ותראה 😞😓
Massive Warfare: Helicopters Aksi iymf
פשוט משחק טוב דרך טובה להרוג קצת זמן
משחק מהנה בהתחלה עם ממשק בסיסי אינטואיטיבי אבל הוא דוחף את רכישות המשחק יותר מדי וצוות התמיכה לא עושה הרבה. בסופו של דבר זה נהיה משעמם גם כשאתה משתפר עם התרגול ומדרג גבוה יותר. הצוות הטכנולוגי לא עונה יפה על שאלות בסיסיות, מה שהופך לקש האחרון להסרת ההתקנה.
משחק מהנה רוצח זמן מעולה ללא ספק, אל תבזבז כסף על זה.
התמיכה הגרועה ביותר במשחק, מודעות מעצבנות יותר מדי תקלות. המשחק הכי גרוע.
באגי באגי, לא יישאר פתוח אפילו לשחק יותר. מפתחים צריכים לשדרג שרתים. למפתחים, אתה יודע שיש בעיות בשרתים שלך. אז תקן את זה! מבקש ממני לשלוח לך צילום מסך, באמת אל תתני לי, תקן את הבעיות, אני אפילו רואה שחקנים אחרים נעלמים בזמן המשחק, אז אני יודע שאני לא היחיד. זה מאוד באגי, וכשזה כל כך גרוע אתה יודע את זה!!!
אין דרך להביס אף אויב אלא אם כן אתה קונה הון בנשק,, כל האחרים מוציאים $$$ אמיתיים כדי לקנות נשק וסופר מטוסים שלהם, אז אין דרך לאתגר את Gf e כשהם ממוספרים ויוצאים עם ירי!!! תן למשחק מצב קמפיין, כדי שאדם יוכל לבנות/להרוויח שדרוגים, זהב, $$ וכו', כדי שיהיה לו סיכוי להילחם מול אלה שקנו את השדרוגים שלהם לשחק! קניית שדרוגים כדי להתחרות, זהה לרמאות,, תחשוב על זה!?!
חיקוי של טנקי אונליין
אני אוהב את המשחק אבל המפתחים דוחקים אנשים עם העלות, רוב האנשים כאן הגיעו ממשחק טנק אחר כי מפתחים נהיו חמדנים, אם אתה שומר על עלות הצבע וכאלה אנשים סבירים מרגישים שהם מקבלים יותר ולכן הם מוציאים יותר. ולגייס עוד אנשים שיבואו לשחק כולנו הפסקנו להביא חברים שלנו כי זה עלה יותר מדי להתחרות.
יש פה הרבה שחקנים טובים. תודה גם למפתחים שגייסו תגמולים יומיומיים למשימה. זה עוזר לכולנו לבנות. אנחנו תמיד אוהבים את האירועים. במיוחד פינאטה. אנחנו צריכים עוד פינאטות עכשיו עם עדכון הפיילוט החדש הזה... וזהב בארגזים לא יפגע ברגשות שלי
מאוד כיף עד עכשיו!! עם זאת, השליטה על כלי הרכב עשויה להשתמש בשינויים מסוימים. ואולי תוסיפו כמה סקינים קבועים שלא משתמשים בחיזוקים כלשהם כי זה יהיה נחמד להתאים אישית את הרכב שלכם. מחמם את המכשיר ואוכל את הסוללה כמו אש לבנזין. אבל חוץ מזה מאוד כיף להרוג את הזמן! ממליצה מאוד!
משחק מוצק... אבל המכירות שלהם הן הונאה טהורה! כרגע יש למכירה ארגז סופר עליון עבור 780 זהב. (בסביבות 15$) יש להם גם ארגז סופר עילאי ב-$39.99 עם 60 זהב... אם הייתם מנסים את זה עם מכירות פיזיות היו מחרימים... אפליקציית אמן הונאה. לא עוד 5 כוכבים בשבילך!
אתה צריך להשיג הרבה זהב עבור מסוק. רק מסוק אחד! אנא הוזלו את הרכבים בבקשה!
משחק מעולה, פשוט לא יכול לעדכן משום מה.
זה עתה גיליתי שזה לבוש עבור הכסף, כך שהסיבה המקוצצת כשות לא יוצאת תקועה ואין חיים. , להיות כנה!!! אה, ואני מאוד מבוגר אז הפנסיה שלי לא עוזרת אז אצטרך למחוק את המשחק הזה, תתבייש לחוטף הכסף מכיוון שאור מקבל הרבה לשארית חייו, ה-C.e.o עולה מעל 25,000, כל שנה משחקי משחק מקבלים טריפל, רכבת רוטב הם קוראים לזה...
Mr. Meat: Horror Escape Room Παιχνίδια arcade fjr
משחק טוב, הלוואי והיו יותר תנועה למעלה ולמטה עם מסוק ושהקרבות היו רק קצת יותר ארוכים. תשנה את זה רק קצת ואני זורק את כל 5 הכוכבים.
היה לי 5 כוכבים אבל אני משנה את זה עכשיו מת לי בבעיות בכניסה הם אומרים לנקות את המטמון שלי טוב זה שעדיין לא מצליח להיכנס אפילו הוסר והותקן מחדש ועדיין לא יכול להיכנס
יכולתי לשחק בזה שעות. גרפיקה מעולה. המשחק הזה מאתגר ומהנה לשחק.