Post by hitheexcompproffoot on Feb 18, 2022 12:42:40 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Foot Clinic - ASMR Feet Care भूमिका निभाना npnw
Šis žaidimas būtų daug geresnis, jei nebūtų tiek daug priedų, kad negalėtumėte pabėgti nuo skelbimų kiekio, tai kvaila
per daug skelbimų ir per daug pasikartojančių
Kelias į daugybę skelbimų, daugiau nei žaidimas. pašalinimas.
Ne visai tas pats, kas podologija, bet manau, kad būtų miela leisti vaikams žaisti pėdų gydytoją, ypač jei vienas iš tėvų yra toks.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Рольові hdi
puikus žaidimas, labai smagu
Aš turiu galvoje, iš pradžių buvo gerai, bet dabar skelbimai tampa pernelyg dažnai. Manau, kad iš pradžių jie deda mažiau skelbimų, kad žmonėms patiktų, tada antrą dieną įdeda daugiau skelbimų. Vienintelė priežastis, dėl kurios įvertinau jį 3 žvaigždutėmis, buvo ta, kad žaidimas apskritai yra geras, bet jei galėtumėte pataisyti situaciją skelbimuose, kitą kartą peržiūrėdamas jis tikrai bus 4 arba 5 žvaigždutės!
Žaidimas nebeatsidaro. Labai mažas žaidimo valdymas. Premijos neatsidaro.
Skelbimai žaidimo viduryje. Jis net neduoda jums sekundės užbaigti, jis tiesiog pasirodo. Tai smagu ir viskas, bet aš nenoriu žaisti ir atsitiktinai pasirodo skelbimas, bent palauk, kol baigsiu.
Nuostabus žaidimas.
Kiekvieną kartą, kai bandau žaisti, ji nustoja veikti ir tada išjungia mane iš programos, taigi, ši programa visiškai neveikia.
Lep's World Z Žaid. automat. bqx
Skelbimai ateina, nes žaidimas atsisiunčia tiek daug vaikų, skelbimų nebus, kai kurie vaikai atsisiųs šį žaidimą, tada skelbimai bus 2 skelbimai 4 skelbimai ateis paklausti tėčio, o ne mamos
DAUG SKELBIMŲ! SUPRANČIU 1 KIEKVIENĄ KITĄ KLIENTĄ, BET 2-3 SKELBIMAI VIENAM KLIENTUI, NEREIKALINGA
Foot Clinic - ASMR Feet Care Jocuri de rol kwek
Manoma, kad tai yra žaidimas, tačiau jį rasti tarp priedų sunkiau.
Būčiau skyręs jam daugiau žvaigždučių, nes tai įdomus žaidimas, bet skelbimai yra beprotiški. Kiekvieną kartą, kai jums reikia ką nors padaryti, pirmiausia turite peržiūrėti skelbimą
Welcome to Foot Clinic, the #1 ASMR nail salon game. Scrub, scrape, pluck, and pull all kinds of feet in this ASMR foot clinic doctor and nail salon game.
Kai skelbimai nutrūksta „susitikimų“ viduryje, skelbimų yra per daug.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol Oyunu asx
Pataisykite prakeiktus skelbimus. Nereikia, kad po kiekvieno prakeikto lygio būtų skelbimas. Nebūtina, kad kiekvieno lygio viduryje būtų skelbimas. Pašalinus šį žaidimą, visiškas laiko švaistymas!!!
Leidžia man tik spustelėti Pradėti ir tada tiesiog išmeta mane iš programos.
66ft6 gdh GT Uttered HD nemokama fu
Žaidimas smagus. Tačiau su kiekvienu skelbimu malonumas mažėja. Jie pasirodo po kiekvienos užduoties. O kartais paciento gydymo metu. Tikriausiai ištrins po šiandien. Žinau, kad už skelbimus svarbu mokėti kūrėjams ir žaidimams nemokamai. Bet tapk tikras.
šis žaidimas tikrai nėra blogas, tai tikrai geras žaidimas ir jiems reikia skelbimų už pinigus, o jums taip pat reikės pinigų
In aw in the
Monstras Susijungimas karalius APK - Latest version 1.2.1 - Android ...
Parsisiųsti Soap Cutting - Satisfying ASMR APK 3.7.0 Android ...
Toks gyvas, kad tiesiog norėjau pasiekti per ekraną ir jį suvalgyti.
Žaidimas būtų gerai, jei viskas nesikartotų ir nebūtų tų kvailų reklamų po kiekvieno jūsų padaryto dalyko. Atsiprašome, kad nesedėjau žaidime, kuris apibūdinamas kaip atpalaiduojantis.
Šis ganė yra labai juokingas😏😜😆
kaip, po velnių, tai atsipalaiduoja bet kokiu būdu, forma ar forma? beprotiškas sukčių skelbimas.
Skelbimai po KIEKVIENOS užduoties... kodėl??? Kaip galite mėgautis žaidimu su tiek daug skelbimų?
per daug reklamu...
Toks malonus, pabandyk, Dieve, jei tu žmogus, kuriam patinka asmr ir tenkinantys dalykai, išbandyk šį žaidimą.
Foot Clinic - ASMR Feet Care. Gana dažnai spuogai ir niežėjimas pastebimi dėl odos patologijų, tokių kaip dermatitas ir psoriazė.
Negaiškite savo laiko, kaip įprasta, per daug reklamų.
Labai gerai atrodo kaip tikra pėda
Tai kartojasi, bet man vis tiek sukelia priklausomybę užmušti laiką. Mano kameroje žaidžiant šį žaidimą įrankiai neatsilieka nuo piršto, todėl lengviausios užduotys yra labai sunkios.
Viskas gerai, bet būtų geriau be jokių reklamų.
Per daug skelbimų! Gaila, nes man tai labai patiko, bet turėsiu pašalinti. Piktina tai, kad kiekvieną kartą, kai naudojate kitą įrankį, pasirodo kitas skelbimas!
Man nuoširdžiai patiko šio žaidimo gamyba. Mano motyvai, kodėl suteikiau „Pėdos klinikai“ turimą įvertinimą, yra labiau asmeniniai, o ne kokybės problema.
Man nepatinka šis žaidimas nėra geras, bet jei valgysite ir mokėsite už šį žaidimą, jausitės blogai
Man tai labai patinka, o pagal skelbimus man labai patinka šis žaidimas