Post by hitheexcompproffoot on Feb 18, 2022 12:33:38 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Najlepšia mobilná hra na hranie Má tiež podporu ovládača!
Meh, hra sa vás naozaj snaží podojiť. Kúp toto, kúp tamto. Človeče, kazí to zážitok.
Neviem, ako to urobiť, aby som dal robiť dungeon do telefónu, nevidím to
Tak zlé 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Dal by som tomu päť hviezdičiek, ale zasekol som sa v tom, ako sa stať silnejším. ive porazil hru na normálne a im teraz na tmavé. môj problém je v tom, že nie je dostatok predmetov, aby som bol silnejší, a zvyšovanie úrovne nič nerobí!
Hodnotím tri, hra je plynulá, všetko je úžasné, ale môžete v budúcnosti urobiť aktualizácie, môžete vytvoriť roboty v režime príbehu 4-10 hráčov, pls, ale procesor s vami bojuje, tak pridajte tých, čo som povedal.
vyhrávajú 2 reklamy a každých 30 sekúnd sledujete 1 reklamu
Hodnotím 5 hviezdičkami. návyková hra, ale chcem len pridaných ďalších bossov v tajomnom dungeone.
Milujem grafiku a postavy
Výnimočná hra.. získala prémiu.. cestu pre vývojárov..
Je to celkom dobrá hra, ale vystačíte si s niekoľkými ďalšími postavami a menším brúsením na vyššiu úroveň
veľmi zlá hra, nehrajte ju, budete mať rakovinu
skvelá hra. jednoduchý zabijak času. potrebuje viac osobných úprav, ale zábavu
Na ovládači nemôžem používať bežné bojové pohyby. Nejako, keď som sa vrátil k hraniu tejto hry z toho, že som ju nechal dlho osamote, ovládacie prvky sú zmätené. Dávam tejto hre jednu hviezdičku, kým sa tento problém nevyrieši, aby som ju skutočne mohol hrať a baviť sa ako kedysi
Snažil som sa to páčiť, ale hry vyžadujú veľa práce. Mojím hlavným problémom je, že sa to hrozne ovláda a všetky nepriateľské útoky majú prednosť pred vašimi vlastnými, čo vedie k tomu, že vás žonglujú šéfovia a nepriatelia. Pri písaní tejto recenzie som sa dostal do fázy 4 alebo 5, kde je šéf Elzar, ktorého nemôžem poraziť kvôli žonglovaniu.
Nefunguje, zaseklo sa pri inštalácii, opravte to. Nemôžem to hrať a teraz si nemôžete stiahnuť nič z vašej hry
Absolútne najlepšia bezplatná akčná hra, akú som kedy hral za posledných 20 rokov. Veľa offline akcií tiež. Naozaj naozaj dobre spracované, od príbehu cez skiny až po akciu a postavy.
taká zábavná plošinovka to bola taká zábava od prvej hry, vyskúšajte si ju a bude sa vám páčiť
❤😄🔥
Nikdy nemôžete vyhrať bez reklamy, prosím, uľahčite si to, je také ťažké vyhrať bez reklamy.... opravte to
Blackmoor 2: Platformer Aksi Laga efb
Čo je to tak zabugované a opraviť 2v2 Clemtine nemá žiadne opätovné načítanie na schopnosť liečiť ZMENIŤ TO HNEĎ
je to dobré, ale ovládanie je trochu ťažké
Skvelá hra, milujem ju, ale je tam chyba, ale pomáha mi (a môjmu priateľovi) zabiť posledného bossa, je to ako keby šéfovi spôsobila hlavu napravo a jeho telo naľavo, takže nemohol útok
C--cc---
Pl urobte rôzne úrovne zakaždým, keď hráme
Zdá sa mi, že útoky sú nereálne, keď zaútočíte a okamžite sa otočíte a zaútočíte zadnou stranou, neublíži im to
Blackmoor 2: Action Platformer Екшн wnt
Tu bol zničený dobrý koncept. Scéna bola zle navrhnutá, ovládanie naozaj hrozné, nastavovanie obtiažnosti strašne nastavené. Táto hra bola naozaj hrozná. Konečné kocky okrem ručného kreslenia postáv boli skvelé. Okrem toho to bol úplne Blackmoron.
Blackmoor 2, Boj, Štyri tuky, Štyri tuky, Nevydané, 6. januára 2020 ... "10 Second Ninja X Brings 'Blisteringly Fast Hardcore Action Platforming' To Switch"
akčná. Grand Action Simulator New York Car Gang 1.4.7 Mod free shopping. Grand Action Simulator New York ... Blackmoor 2 Action Platformer 10.13 Mod peniaze.
Páčilo sa mi v tejto hre pls update Ak chcete získať viac hviezdičiek
Hra je úžasná Niet pochýb, ale nedokážem oživiť svoju hru sledovaním reklám.
chybné ovládanie
Hlúpe a veľmi ťažké
dosť ťažké a tým, že nemáte žiadne bezpečnostné rámy, keď dostanete combo od každého nepriateľa, stratíte skoro všetko zdravie tak rýchlo, stále zábavná hra, ale stále otravná, ovládanie môže byť o niečo lepšie.
hranie nie je také čisté alebo plynulé v boji.
Blackmoor 2: Action Platformer Acción krcw
Rishu Raj
7fe இலொ
Toto je skvelá hra, aby som bol úprimný, má pekný príbeh a skvelú hrateľnosť, ale môj problém je v online dungeonoch, keď ich vytvorím, niekedy sa pokazia, akoby sa to vrátilo k tomu, ako som začínal, je naozaj otravné začínať odznova. Ak to dokážete opraviť, veľmi by som to ocenil.
Táto hra je celkom dobrá, ale pridať nejaké modifikácie? Veľké mapy pre online pvp? Pridaj sa brácho!!!!!!!!
Mám rád boj, ale stredoveký futbal je príliš tvrdý a npcs sú v 2 a boli vyrobené ako futbal na rozdiel od ostatných postáv, môžete to zjednodušiť, hnevá ma to
Hra je nespravodlivá, nepriatelia a bossovia vás môžu niekoľkokrát zasiahnuť kvôli nedostatku rámov neporaziteľnosti. Vzory útokov šéfov sú nečitateľné. Elzar Veľký by sa bezdôvodne teleportoval na druhú stranu arény. Opravte svoju prekliatu hru!
Strikers 1945 Árkádjátékok bgm
Trochu naštve. Málokedy sa dá zistiť, kedy sa nepriateľ chystá zaútočiť alebo zablokovať, takže zásahy budete dostávať bez životaschopného pultu. A keď existuje náznak, je to na hovno, pretože niekedy je hitbox pre útok oveľa väčší, ako sa predpokladá, alebo je indikácia príliš krátka.
Nemôžem hrať dungeon Môžem vedieť prečo?
hrateľnosť bola skvelá ale tieto hry by som neodporúčal jedna vec sa mi nepáčila sú všetci bossovia sú v podstate nedotknuteľní a tak rýchlo sa vám míňajú oživenia ak niekedy bude blackmoor 3 zahrám si to ale chcel by som šéfov, aby boli len trochu viac hitteble
Milujem túto hru, príbeh je skvelý, ale je tu problém. Nemôžem si vybrať havrana v Pvp, aj keď som porazil 4 turné. Neviem, či je to chyba. Ak by ste to mohli opraviť, budem veľmi šťastný .
Páči sa mi podpora gamepadu. Ale mohli by ste tiež skryť tlačidlo na obrazovke, keď sa pripojí gamepad? Alebo pridať možnosť na skrytie?
Úžasná akčná dobrodružná plošinovka. Milujem prispôsobenie, postavy a záporákov, rôzne a detailné príbehy. O režimoch násobkov ani nehovoriac. Toto je typ hry, ktorý som hľadal, zahrajte si túto hru, nebudete sklamaní!
Všetky moje uložené údaje zmizli, pretože som sa pripojil k službe Google Play. Pomoc!!
Trochu drsné, ale inak príjemné
Skutočne zábavná mobilná hra. Len som potreboval niečo na skrátenie času, ale našiel som hru, na ktorú sa teším, keď budem mať v práci prestoje. Rôznorodá, dobrá mechanika a zábavná hrateľnosť. Úrovne príbehu sú pekné a mini hra s krčmovým bojovníkom bola skvelou poctou žánru bojových hier.